La teva manicura segons el teu barri de Barcelona

Que Barcelona es poderosa y te poder, ja lo cantaba Peret, i es que si vius o has visitat aquesta ciutat, el seu encant i magnetisme ja t’haurà conquistat.

Cadascun dels seus districtes, barris i carrers té un encant especial i un trosset d’història, que conforma tota la crònica fascinant d’aquesta capital.

Aquí us deixem una selecció de manicures que identifiquen l’essència de cada districte.

Les Corts

És el barri on hi ha l’harmonia, la tradició de la ciutat i l’arquitectura actual on conviuen i es complementen.

Una combinació harmoniosa de manicura francesa, mitja lluna i art floral et traslladen a un dels carrers més tradicionals de les Corts.

Sarrià – Sant Gervasi

El districte més residencial de Barcelona. Conserva els orígens de poble, que el converteix en una zona selecta, exquisida i tranquil·la. Compta amb nombroses zones verdes, que es complementen amb un Tibidabo ple d’edificis i diferents espais dedicats a la ciència i la diversió.

Una Golden French ens transmet la sofisticació d’aquest barri exquisit.

Gràcia

És un districte obert a la multiculturalitat, a les arts, però sense perdre l’essència de poble que reivindica el seu passat.

Manicura contemporànea sense perdre ni la dolçura ni l’art.

Horta Guinardó

Al peu de la serra de Collserola, el districte d´Horta-Guinardó és un gran mirador sobre la ciutat. Sempre ha gaudit de gran fertilitat i abundància d’aigua. Les antigues masies i les zones verdes actuals són el reflex viu d’aquesta riquesa.

Una fresca manicura amb stickers reflecteixen la riquesa natural del barri.

Nou Barris

Nou Barris ofereix la Barcelona més desconeguda. Se situa a l’extrem nord de la ciutat, entre Collserola i l’avinguda Meridiana. És un districte amb carrers d’estructura costeruda i irregular, ple de zones verdes allunyades del tràfec. En aquesta àrea es barregen avingudes interminables amb petits atzucacs i bars de tota la vida, i la diversitat que li donen els seus veïns arribats de totes les parts del món.

Una manicura ull de gat ens emetrà el misteri del barri.

Sant Andreu

Sant Andreu és un barri que manté els costums i les tradicions, per això, les seves festes s’han convertit en una cita obligada per a tothom. És el primer barri que va celebrar la festa dels Tres Tombs a Barcelona, on es beneeixen els animals domèstics.

Manicura fosca i geomètrica, què ens oferirà aquest versàtil barri amb aquesta versàtil manicura?

Sant Martí

Sant Martí continua conservant la seva essència obrera i revolucionària. Els seus carrerons estrets s’obren a grans avingudes i carrers amplis que miren al mar. Sant Martí és el districte on es reuneix la innovació de la ciutat, amb noves empreses de tecnologia i edificis moderns que formen part de la riquesa arquitectònica actual de la ciutat com Torre Agbar, l’edifici del Fòrum, la Vila Olímpica, etc.

La varietat de colors artístics al barri també s’ha de reflectir a les seves manicures. Aquesta és Ideal!

Diagonal Mar

Aquest és el barri més recent de Barcelona, encara està en procés de formació i de consolidació. El que va ser una zona industrial ha estat transformat en una àrea residencial de luxe, blocs d’oficines, hotels de categoria, centres de congressos, un centre comercial enorme, un parc de disseny i la platja més nova de la ciutat.

Els colors de mar i terra amb un toc de glamour daurat inunden el barri. La seva manicura no seria menys.

Poblenou

El Poblenou ha passat d’antic barri industrial a convertir-se en un punt de referència de modernitat a Barcelona. Ha deixat de banda els seus aires de poble per donar lloc a startups, lofts i oficines.

Els canvis han omplert el barri, una nova cultura ha nascut. La interculturalitat es denota als seus carrers. Una manicura que diferencia cada mà per colors, arts i geomètriques és la perfecta.

Vila Olímpica

La Vila Olímpica va passar de ser la llar dels atletes de Barcelona 92, a ser la llar per a les famílies que s’anaven instal·lant al barri, esdevenint referència de qualitat i tranquil·litat a Barcelona. Les vies àmplies que conformen la zona conviden a passejar i explorar els seus racons.

La tranquil·litat del barri però amb el seu toc cosmopolita hi és, en aquesta exquisita manicura.

Barceloneta

És el barri mariner de Barcelona. La Barceloneta es caracteritza pel seu ambient animat i la impressionant oferta de restauració que ofereix una varietat increïble de tapes i cuina mediterrània, on es respira l’estiu els 365 dies de l’any.

La característica gastronomia de la ciutat s’ensuma (literal) als seus carrers, seria menys la seva manicura? Doncs serà que no 😉

Born

És el barri amb més estil de Barcelona, amb el seu ambient cosmopolita, rutes de botigues de luxe, increïbles restaurants moderns i tradicionals, però tots dos exquisits, atzucacs on es troben veritables joies arquitectòniques. espai on allò històric i allò modern s’uneixen i creen una sinergia perfecta.

Així es el Born, enamora!

Gòtic

És el cor de la ciutat, el Barri Gòtic és el nucli més antic i una de les zones més belles de Barcelona. Al Gòtic pots gaudir de la Catedral de Barcelona, fer una ruta romana des de la muralla de Bàrcino, o explorar la desconeguda Barcelona jueva. Carrerar per aquesta zona és una dels millors plans.

Manicura fosca i opaca que evoca el que és gòtic. Motites brillants, que ens traslladen al perfum que desprenen els carrers de la barriada, quan encara ningú no sap si existirà un ulterior raig de sol.

Raval

Un barri súper interessant per la varietat cultural i les possibilitats d’oci de la Barcelona actual. Un barri multicultural i multiètnic, amb una gran història a l’esquena, obert a l’art ia les avantguardes, al Barri del Raval trobem diferents facultats de la universitat, el MACBA i, com a curiositat, a la plaça on es troba el museu, els skaters han trobat un espai on gaudir.

La seva varietat de colors inspiren a manicures acolorides com aquesta. Manicura multicolor.

Poble sec – Montjuic

Presidit per Plaça Espanya, amb el centre comercial Las Arenas, antiga plaça de bous convertida en centre comercial, les zones verdes que ofereix Montjuïc, amb les seves fonts de llums, i el Museu Nacional d’Art de Catalunya, es converteix en un districte per a que els barcelonins gaudeixin de l’art, la història, l’aire lliure, les instal·lacions esportives, les diferents activitats de la Fira Internacional de Barcelona, un lloc pensat pels ciutadans i els visitants.

Depèn per on miris, veuràs diferent color. A la seva manicura també.

Sants

Per sobre de la Gran Via hi ha Sants. Antic nucli rural que a la primera meitat del segle XX es va transformar amb les màquines de vapor, les indústries i els comerços, deixa tot això de banda per obrir-se a ser el centre de transports amb l’estació, amb el seu espectacular parc Joan Miró, un barri pensat per a la ciutadania.

Una suau Baby Boomer representarà el barri.

Sant Antoni

Sant Antoni és un dels barris més representatius pel seu conegudíssim mercat. El Mercat de Sant Antoni va ser dissenyat per l’arquitecte Antoni Rovira i Trias i es va edificar entre 1872 i 1882. El mercat va néixer de la necessitat de crear un espai per a l’intercanvi comercial, que estigués protegit de la intempèrie, però no tancat, i així és com tenim aquesta meravella de larquitectura de ferro.

Una manicura arquitectònica i complexa seria la Sant Antonienca.

Eixample Esquerra

L’Eixample Esquerra acull un gran dinamisme comercial, activitats i lleure. Una zona on es respira llibertat on trobem la majoria dels locals gai a Barcelona, i es coneix com a Gayxample.

Unes ungles que reivindiquen però sense perdre refinament optant per la millor combinació. Gran encert Gigi!

Eixample Dret

Un dels barris amb més prestigi, el Quadrat d’Or, s’hi ubiquen uns magnífics restaurants, firmes de moda d’alt standing, joieries i altres serveis de luxe.

La part central, la Dreta de l’Eixample, va ser el barri de la burgesia i ells van introduir a casa seva un estil propi, el modernisme, en auge en aquell moment. En aquesta zona es concentren molts edificis significatius com La Pedrera, la Casa Batlló i la Casa Ametller, entre molts altres, juntament amb els comerços, oficines, cinemes, teatres, etc., que encara avui dia continua sent el centre del dinamisme de la ciutat.

Senzillesa, elegància, sofisticació… tot englobat en una subtil manicura.

Sagrada Familia

El barri amb el monument més visitat. Presidit pel monument més prestigiós de Gaudí i dels més visitats a Espanya, conegut a tot el món, la Sagrada Família. És una zona residencial tranquil·la però amb un constant anar i venir de turistes que es fusionen amb els barcelonins. Això el converteix en un barri obert a totes les cultures del món.

Òbviament, Gaudí corre per les venes. Només cal dir.

[activecampaign form=21]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *