fbpx

7 mites de les extensions de pestanyes

Si hi ha un sector on sempre apareixen mites i llegendes, és en el sector de la bellesa, per tant, les extensions de pestanyes no anaven a ser una excepció. Hi ha un sense fi de suposicions que acaben convertint-se en afirmacions terrorífiques que es donen per certeses, i la realitat no podria estar més allunyada.

Per això avui us desmentim 7 mites que podeu que us facin dubtar d'aplicar-vos unes maravilloses extensions.

1. Les extensions fan que les pestanyes naturals es caiguin més

Les pestanyes naturals tenen un cicle de creixement en el qual neixen, creixen i cauen. De mitjana solen caure d'1 a 3 pestanyes al dia. Les extensions de pestanyes van enganxades a la pestanya una per una, per tant, quan cau una pestanya de manera natural, també cau l'extensió.

2. El procés de posar extensions de pestanyes és molest i dolorós

La majoria de persones que s'apliquen extensions de pestanyes es queden relaxades i dormides. De fet, és un moment que es gaudeix i serveix per desconnectar i descansar.

3. Les extensions es cauen més a l'estiu

Són moltes les persones que creuen que per mullar les pestanyes van a durar menys o se'n van a caure més, i res més lluny de la realitat. Passades les primeres 24 hores després de l'aplicació, s'han de rentar les pestanyes amb un shampoo especial dues vegades al dia i pentinar-les per tenir una bona higiene.

4. Es veuen artificials

Les extensions de pestanyes poden ser tot allò naturals o tot allò extremades que volem, depenent del tipus de pestanya i l'efecte que se li vulgui donar, com us expliquem en aquest post anterior.

5. Les extensions causen infeccions i al·lèrgies

Abans de l' aplicació de les extensions de pestanyes cal informar la professional sobre possibles al·lèrgies de la clienta, i ella mateixa informar-se en arribar al domicili d' aquesta, ja que les pestanyes com a tal, no produeixen cap tipus d' al·lèrgia, ja que estan fetes de PBT, però pot ser, que l' engany, malgrat ser hipoalergènic, causi al·lèrgia a algunes persones, tot i que això seria com quelcom excepcional. També és excepcional l'aparició d'infeccions, i poden aparèixer, però a causa d'una mala aplicació o falta d'higiene diària per part de la clienta, per això és important rentar-les amb el shampoo especial per a pestanyes.

6. Dormir amb les extensions de pestanyes danya els ulls

Dormir amb les extensions no causa absolutament cap dany, l'únic inconvenient de dormir amb pestanyes és que es produeixi fricció amb el coixí i s'enlairin.

7. Cal fer descansos després d'un temps amb les extensions.

Com hem explicat més amunt, les pestanyes es cauen de manera natural i amb elles l'extensió, per la qual cosa si es fa una bona aplicació, no cal fer cap tipus de descans perquè les pestanyes estan en constant creixement.

Ara ja saps tota la veritat sobre les extensions. ¿A què estàs esperant per demanar la teva cita i lluir una mirada d'impacte?

8 Mites de les manicures
Tendències manicura hivern 2021-22

Deixa una resposta